Kavak Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede yenileme çalışmaları yapıyor.

Kavak Belediyesinin Şantiyesi Yenileniyor Kavak Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede yenileme çalışmaları yapıyor

Kavak Belediyesinin Şantiyesi Yenileniyor

Kavak Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı şantiyede yenileme çalışmaları yapıyor.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla şantiyede yenileme çalışmaları yapılıyor. Şantiyede işçiler için yemekhane, dinlenme odaları, şoför odası, soyunma kabinleri, bürolar ve arşiv odaları bulunacak.

“ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN”

Başkan Sarıcaoğlu, “Çalışanlarımızın daha iyi ortamda çalışabilmesi için şantiyede bakım çalışmaları başlattık. Şantiyeyi ekiplerimiz ile incelememizde bunun çok büyük bir eksiklik olduğunu gördük. Yapmış olduğumuz istişare toplantısında gerekli olabilecek her türlü malzemeyi ve odaları hemen yapma kararı aldık. Şantiyenin çevre düzenlemesi ve şantiye binasının dış cephesi de düzenlenecek.“ dedi.

“ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞIYORLAR”

Sarıcaoğlu, “Şantiye ekibi yani saha elemanları zor şartlarda çalışıyorlar özellikle kışın soğukta, çamurda işini eksiksiz yapabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Şantiyeye geldiğinde onu bekleyen sıcak bir oda, sıcak bir yemek olması çalışan için çok önemli. Bu konuda mağdur olan çalışanlarımıza her türlü imkânı sağlayacağız.” dedi.

Şantiyede yapılan çalışmalardan dolayı çalışanların yüzleri gülerken, Başkan Sarıcaoğlu’na yapmış olduğu çalışma ve hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.