KAVAKLI ESNAFLAR İFTARDA BULUŞTU

Kavak'ta bulunan esnaflar Kavak Kardelen Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar programında bir araya geldiler

Kavak'ta bulunan esnaflar Kavak Kardelen Çok Amaçlı Salonda düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.
Kavak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Atlı tarafından düzenlenen programa Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, Kavak Müftüsü Abdullah Karaca, Kavak ve Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma Yardımlaşma Derneği (KAVKANDER) Başkanı Mustafa Tankal ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yangöz, Kavak Emniyet Müdürü Şeref Çınar, Kavak Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TÜM MİSAFİRLERİMİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM
İlçe müftüsü Abdullah Karaca'nın duasıyla başlayan programda ev sahibi sıfatıyla açılış konuşmasını yapan Kavak Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Atlı, "Bu güzel gecede bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Geleneksel hale getirdiğimiz esnaflarımız ile iftar programlarımız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada olmaya devam edecek" ifadelerinde bulundu.
OSMAN ATLI KARDEŞİMİZİ BU SEBEPTEN DOLAYI KUTLUYORUM
Esnafların yaşamış olduğu sorunları tek tek çözmeye başlayan genç ve dinamik bir kişinin Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı olarak ilçemizde hizmet vermesinin ilçe esnafı olarak en büyük avantaj olduğunu belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Büyüyen ve gelişen ilçemizde esnafımızın da kalkınması için esnafımızı omuzunda yorulmadan, sıkılmadan ve usanmadan taşıyacak onlara başkanlık değil hizmet aşkı ile yaklaşacak birinin ilçemizde başkan olarak görev yapması hepimizin en büyük avantajı. Osman Atlı kardeşimizi bu sebepten dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bu güzel gecede bizleri bir araya getirdiği için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
HEPSİ İÇTEN VE SAMİMİYETLE BİZLERE HİZMET VERİYORSUNUZ
İlçe esnafının samimi ve içten olduğunu vurgulayan Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, "Kavak'ta göreve başladığım günden bu yana ilçe esnafı ile sık sık görüşüp sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemeye gayret ediyorum. Hepsi içten ve samimiyetle bizlere hizmet veriyorsunuz. Bu konuda diğer il ve ilçelere nazaran çok şanslıyız. Esnaflarımızın sorunları konusunda yine Belediye Başkanımızın da dediği gibi genç ve dinamik bir başkana sahip olmaları ayrıca bir avantaj Osman Atlı'ya ve tüm misafirlerimize bu güzel gecede bir araya geldikleri için teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net