Kavak'ta Sonbahar Hazırlıkları Başladı

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Son bahar yağmur sularına karşı ilçemizin genelinde eskiyen ve değişmesi gereken ızgaraları hızlı bir şekilde yenileyerek, değiştiriyoruz'dedi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu,"Son bahar yağmur sularına karşı ilçemizin genelinde eskiyen ve değişmesi gereken ızgaraları hızlı bir şekilde yenileyerek, değiştiriyoruz”dedi.

İlçe genelinde sonbahar hazırlıkları kapsamında Fatih Sultan Mehmet Caddesinde bulunan yağmursuyu ızgaralarının tamirine başladığını belirten Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmada Kavak'ta bulunan yağmursuyu ızgaralarının tamamının tamirini ve bakımı onarımına başladık" dedi.

‘İLÇEMİZİ SONBAHAR'A HAZIRLAMAYA ÇALIŞIYORUZ’
İlçemizin genelinde vatandaşlarımızın yağmur sularının oluşturacağı su birikintilerinden etkilenmemeleri için yağmursuyu ızgaralarında genel olarak bir bakım çalışması başlatildiğini dile getiren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Değiştirilmesi gereken ızgaraları değiştiriyoruz, Tamir edilmesi gereken ızgaraları ise tamir ediyoruz. Vatandaşlarımızın sonbaharı güzel ve mutlu bir şekilde yaşayabilmesi için elimizden gelen tüm imkânları kullanarak ilçemizi sonbahar'a hazırlamaya çalışıyoruz. Fatih Sultan Mehmet Caddesinden başlayan çalışmalar kapsamında bütün mahallelerimizde aynı çalışmalar olacaktır" diye konuştu.
Köksal ÖNER