Kavak'ta vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta çalışmaları artırıldı.

Kavak Belediyesinden Tam Denetim  Kavak'ta vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta çalışmaları artırıldı

Kavak Belediyesinden Tam Denetim 

Kavak'ta vatandaşların huzuru ve güvenliği için zabıta çalışmaları artırıldı. 

Kavak Belediyesi Zabıta Amirliği tarafından vatandaşların huzuru ve güvenliği için denetimler artırıldı ve ilçenin işlek caddelerine zabıta noktaları kuruldu.

Yaşardoğu mahallesine kurulan zabıta noktasında incelemelerde bulunan zabıta amiri İlhami Emeksiz yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi; "Kavaktaki vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için çalışmalarımızı artırdık. Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu ile yapmış olduğumuz toplantı sonucu Kavak'ın işlek caddelerine zabıta noktaları kurma kararı aldık. İlk zabıta noktasını Yaşardoğu mahallesinde bulunan otogar yanına kurduk. Halkımızdan da olumlu tepkiler alıyoruz. Belediye artık insanlara uzak olmayacak insanların her an yanında onların hizmetinde olacaktır" dedi.

Konu ile ilgili olarak Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise; "Vatandaşlarımızın her an yanlarında olabilmek için zabıta noktaları kurma kararı aldık. Vatandaşlarımızdan da olumlu güzel tepkiler alıyoruz bu konu ile ilgili. Yan gelip yatan ay sonlarında maaşını alıp evine giden zabıta istemiyorum. Halkımızın her daim yanında olan, onların sorunlarını, isteklerini dinleyen zabıta istiyorum. Bunun için ise en büyük adım zabıta ile vatandaşı iç içe tutmaktı. Ekiplerimiz ile yaptığımız toplantı sonucu bu tür işlek caddelere zabıta noktaları kurma kararı aldık" dedi.

Zabıtaların artık sürekli olarak yanlarında olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Sarıcaoğlu'na göstermiş olduğu bu hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler.