KAYMAKAM İLE DEVLETİN SICAKLIĞI

Samsun Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, İlçe jandarma Komutanı Hakan Akçay ve İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden ile birlikte engelli Cemalettin Şahinbaş'ın evinde ziyaret etti

Samsun Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, İlçe jandarma Komutanı Hakan Akçay ve İlçe Emniyet Amiri İbrahim Özden ile birlikte engelli Cemalettin Şahinbaş’ın evinde ziyaret etti.
Her fırsatta vatandaşa zaman ayırarak, sorunları ile öncelikli olarak ilgilenen Kaymakam Günaydın hazırlattığı iftariyeliklerle birlikte, beraberindekilerle Salıpazarı ilçe merkezinde ikamet eden Cemalettin ŞAHİNBAŞ ve ailesini ziyaret ederek iftar açtılar. Cemalettin Şahinbaş’ın annesi gözyaşları içerisinde “İlk defa kaymakam, komutan ve amir bizlerle aynı sofradalar, geçen hafta kaymakamımız akülü sandalyemizi vermişti, ardından bu ziyaret beni duygulandırdı. Allah devletimizden razı olsun” dedi.
Kaymakam Günaydın ise “Yaptığımız programlar çerçevesinde vatandaşlarımıza sürpriz ziyaretlerimize devam edeceğiz, her zaman onların yanındayız. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın” dedi.
Yapılan çay sohbetinin ardından bu anlamlı ziyaret sona erdi.