KÖKTAŞ BAŞBAKAN GÖREVİ İADE ETTİ

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Başbakanımız Prof

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu 9 Temmuz'dan itibaren son derece açık yüreklilikle, samimi bir şekilde koalisyon görüşmelerini sürdürdü. Üretilebilecek bütün formülleri muhatapları ile paylaştı" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bir dizi programlara katılmak üzere İlkadım İlçesi Bağdat Caddesi üzerine gelen Milletvekili Köktaş, akşam saatinde dükkânını kapatmak için hazırlık yapan esnaflarla bir süre sohbet etti.

Gerçekleştirdiği ziyarette Milletvekili Köktaş'ı sıcak ilgi ve alaka ile karşılayan esnaflar ikramda bulundular. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu'nun da katıldığı sohbette Milletvekili Köktaş, ülke gündemi ve süreçle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 63. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iade ettiğini belirten Milletvekili Köktaş, "AK Parti olarak, Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu seçim sonuçlarının ardından son derece açık yüreklilikle, samimi bir şekilde koalisyon görüşmelerini sürdürdü. 9 Temmuz'dan itibaren olabilecek bütün yolları denedi. Üretilebilecek bütün formülleri muhatapları ile paylaştı.  Önce CHP ile ardından MHP ile görüşmeler yaptı. Ama görüşmeler sonucunda bir koalisyon hükümeti kurulması imkânı olmadığı görüldü. Burada milletimizin 7 Haziran da verdiği mesajı, ödevi hiçe saydılar. Bu anlamda millet adına değil, millete rağmen siyaset yapanları çok iyi gördük" dedi.