Komutan olsa da olur olmasa da…

Facebook adresinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren, MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü yaptığı eleştirileri hatırlamadı

Facebook adresinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren, MHP İl Başkan Adayı Ömer Süslü yaptığı eleştirileri hatırlamadı.[gallery ids="21220"]

MHP Samsun İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Ömer Süslü, düzenlediği basın toplantısında sarf ettiği cümlelerle şok etkisi yarattı. Kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirmesine ilişkin soruya, “Hangisini kastettiğinizi bilmiyorum ama bu bir kurtuluş savaşı ve komutanın kim olduğunun hiçbir önemi yok. Ordu dimdik ayakta olduktan sonra komutan olmasa da olur.” şeklinde cevap verdi.

Yaptığı eleştirilerin tamamını hatırlamadığını söyleyen Süslü, “Dün akşam bir tanesini hatırlattılar. Çok eleştirel yazılarımız olmaz. Sosyal medyadan partimizi eleştirecek kültüre sahip değiliz. Gönlümüzden geçenleri, bir evladın babasına olan sitemi gibi değerlendirmek lazım.” dedi.

Süslü sosyal paylaşım sitesi kişisel sayfasından yaptığı açıklamada şunları kaydetmişti: “seviyoruz ama bizim sevmemiz yetmiyor. Bu millet seni sevmiyor ve güvenmiyor. Başka bir milletten de oy isteyecek halimiz yok. Milleti değiştiremeyeceğimize göre seni değiştirmemiz gerekiyor. Bunu anlayın artık. Bir köşeye çekilin hem MHP’nin hem de Türk milletinin onunu açın. İstirham ediyorum, lütfen, lütfen.”

Kaynak gazetekolik