KÖPRÜ VE BAĞLANTI YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesindeki Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yolları üzerindeki son çalışmaları yerinde inceledi



Samsun Valisi İbrahim Şahin, Bafra ilçesindeki Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yolları üzerindeki son çalışmaları yerinde inceledi.
Vali İbrahim Şahin Perşembe günü Gençlik ve Spor Bakanı  Akif Çağatay Kılıç’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Bafra ilçesine yapılan 260 metre uzunluğundaki, Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yolları üzerindeki son çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
PERŞEMBE GÜNÜ HİZMETE GİRECEK
İncelemeler sonrası bir açıklama yapan Vali İbrahim ŞAHİN," Kalaycılı mahallesini şehrin karşı yakası ile birleştirecek olan 260 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde on ayaklı köprüde çalışmalarda sona gelindi. Bu sayede bölgeye ulaşım daha güvenli olacak. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın katılımlarıyla Perşembe günü hizmete girecek olan bu köprü, halkımıza hayırlı olsun. Bu vesile ile Büyükşehir Belediyemize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum'' dedi.
Türbe-Kalaycılı köprüsü ve bağlantı yollarında yapılan incelemelerde, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin' de hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net