KÖPRÜBAŞI İLÇESİNDE SEL FELAKETİ!

Trabzon'un Köprübaşı ilçesi dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağmur sonucu 1998 yılında Besköy'de yaşanan sel felaketinden sonra en büyük sel felaketini yaşadı

Trabzon’un Köprübaşı ilçesi dün akşam saatlerinde başlayan yoğun yağmur sonucu 1998 yılında Besköy’de yaşanan sel felaketinden sonra en büyük sel felaketini yaşadı.

Şiddetli yağış sonucu meydana gelen menfez tıkanmaları ile dere yataklarının verdiği hasarlar bazı yerlerde küçük çaplı heyelanlar oluşturdu. Bu heyelanlar sonucu ilçenin birçok bölgesine ulaşım sağlanamadı. Birçok bölge elektriksiz kaldı. İki kişinin yaralandığı sel baskınında herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

[gallery ids="33618,33619,33620"]

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Genel Sekreter Yardımcıları İbrahim Kul, Cengiz Çolak ile birlikte ilçeye giderek su baskınlarının verdiği hasarları temizlemek için yapılan çalışmaları ve alınan önlemleri yerinde inceledi. Karayolları, TİSKİ, Ortahisar Belediyesi, Köprübaşı Belediyesi, Of Belediyesi, Sürmene Belediyesi de araç ve iş makinelerinin uzun süre çalışmaları sonucu bölgenin birçok bölümüne ulaşım sağlandı çalışmalar halen devam ediyor.

Şokhaber.net