KORGENERAL TAHİR BEKİROĞLU VALİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti

Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Vali İbrahim Şahin tarafından karşılanan Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali  Şahin ile birlikte valilik makamına geçerek bir süre sohbet etti.
BİRBİRİLERİNE HEDİYE TAKDİM ETTİLER
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İbrahim Şahin Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretin anısına Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Vali İbrahim Şahin’e şilt takdim etti. Vali İbrahim Şahin ise Türk Silahlı Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanı (EDOK) Korgeneral Tahir Bekiroğlu’na Anıt Heykeli tablosu hediye etti. Ziyarette ayrıca, Garnizon Komutanı Piyade Albay Sedat Bulut ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu’da hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net