'KOŞABİLİYORKEN KOŞ' PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi 2018 yılında da ilimizde tüm hızıyla dev

Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla 2012 yılında hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi 2018 yılında da ilimizde tüm hızıyla devam ediyor.
VATANDAŞLARIMIZA ÜCRETSİZ SPOR YAPMA İMKÂNI SAĞLIYOR
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün örnek çalışmalarıyla 7'den 77'ye halkımıza spor yapma imkânı veren 'Koşabiliyorken Koş' projesi yeni dönem çalışmalarına devam ediyor. İl ve ilçelerimizde bulunan spor tesislerinde çeşitli branşlarda, belirlenen koordinatörler sorumluluğunda yerel yönetimler ile kamu kurum ve kuruluşlarına ait açık ve kapalı alanlar kullanılarak, her yaş kategorisinden vatandaşlarımıza ücretsiz spor yapma imkânı sağlıyor. Proje kapsamında engelli vatandaşlarımız özgürce spor yapabilmenin mutluluğunu hissederek, katılımcılar, spor yapabilmek için kendilerine sağlanan her türlü imkândan ücretsiz faydalanabiliyorlar.
SPOR YAPMANIN YAŞI YOK HERKESİ DAVET EDİYORUZ
Proje, spor alanlarında bilinçli spor yapmak, boş zaman aktivitesi olarak farklı spor branşlarında eğitim verilmesi ve sağlık taraması bölümlerinden oluşuyor vurgusu  yapan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, ”İl Müdürlüğü olarak katılım gösteren herkese teşekkür ediyor ve tüm halkımızı spor etkinliklerine katılmaya davet ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net