KÖYLERİMİZİ SPORTİF ETKİNLİKLERE ÇEKMEK...

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Bülent Şener, 'ilçe müdürlüğümüz tarafından organize edilen futbol turnuvasının tanıtım toplantısını muhtarlarımızla birlikte yaptık" dedi

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Bülent Şener, “ilçe müdürlüğümüz tarafından organize edilen futbol turnuvasının tanıtım toplantısını muhtarlarımızla birlikte yaptık" dedi.
ELİMİZDEN NE GELİRSE YAPMAYA HAZIRIZ
Toplantıda bir konuşma yapan Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdür Bülent Şener, "Amacımız tüm köylerimizi sosyal sportif ve kültürel etkinliklerin içeresine çekeceğiz ve kaynaşmayı sağlayacağız. Bu amaçla bu yıl organize edeceğimiz turnuvada tüm köylerimizi görmek istiyoruz. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız Sayın bakanımızın bize biçtiği rol gereği 24 saat her kesimle diyaloglarımızı sürdüreceğiz. Güçlü Türkiye ancak bu şekilde oluşturulur "diye konuştu.
BİZLERİDE DAVET ETMENİZ ÇOK İYİ OLDU
Muhatlar ise," Bizleri düşünüp bu organizasyona bizleri de davet etmeniz çok iyi oldu bizde ekimizden geldiği kadar düzenlenecek olan turnuvaya katılmak istiyoruz“ dedi. 35 mahalle muhtarının   katıldığı toplantıda Alaçam Belediyesini temsilen gelen Mehmet Mandil, " Belediye başkanının selamını getirdim eski turnuvalarda ki tadı almak istiyoruz muhtarlarımızın turnuvaya katılmamaları için bizde belediye olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye ifade etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net