KRİTİK VİRAJ ÖNCESİ...

KRİTİK VİRAJ ÖNCESİ HARİKA BİR ÜÇLÜK Samsunspor'un başarı hikâyesi şimdi başlıyor

KRİTİK VİRAJ ÖNCESİ HARİKA BİR ÜÇLÜK

Samsunspor’un başarı hikâyesi şimdi başlıyor. Başarı süper lige çıkmaksa; şimdiden gelecek yılı kapsayacak şekilde başarı planlamasının yapılması gerektiğini vurgulamıştık.
Kritik viraj diyorum çünkü dişimize göre bir takım gibi dursa da düşme hattının ters motivasyon rüzgarıyla deplasmanda oynayacağımız Urfa maçı hem kolay hem zor olacak. Ancak biz zoru başarmasını bilen bir takım olduk. Bunda Osman hocanın katkısı yadsınamaz.
Balıkesir maçında oynadığımız futbol da golle hak ettiği skoru elde etmemizi sağladı ki estetik oyun zevki ile bu takım daha çok taraftarın ilgisini çekmeye devam edecektir. Bu açıdan takım ruhunu kazanmış, performansı yüksek yıldızlaşacak futbolcularımızı bu iyi, seyir zevki yüksek oyunları için tebrik ediyorum.
Elazığ önümüzdeki hafta güçlü rakibine takılırsa biz de Urfa’da kemali afiyetle kebabı yersek bu moralle, güçlü rakiplerimiz karşısında,  Balıkesir maçından daha özgüveni sağlam gerçek futbolumuzu ortaya koyma şansı yakalayacağımız kesin.
“Marifet iltifata tabidir”
ekolündenim ve “sevme şımarır” ekolünden olanlara bir çift sözüm var:
Malum üç aylara girdik; ne olur şu kritik virajı aşana kadar susun; yıkıcı eleştiri orucu tutun. Bu kuşak sevmekten de sevilmekten de şımarabilen o eski kuşak değil. Boş laflara da karnı tok, gaza gelmiyorlar. Futbolcuların duygularını geliştirelim; Samsunspor’a canla başla katkı sağlasınlar ama profesyonelleşmelerine de izin verelim.
Hep destek, tam destek; taraftarın coşkusuna coşkuyla cevap verebilen bu takım bunu hak ediyor.
Samsunspor’a süper lig yakışıyor. Bu vizyonla bu şehir soluk alıp veriyor; bu ümitleri kırmayalım.