KÜÇÜKLER YÜZME TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLADI

Spor Genel Müdürlüğü Spor Dairesi Başkanlığının 2017-2018 dönemi faaliyet programında yer alan; okullar arası Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonası başladı

Spor Genel Müdürlüğü Spor Dairesi Başkanlığının 2017-2018 dönemi faaliyet programında yer alan; okullar arası Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonası başladı.
YAKLAŞIK 40 SPORCU KATILDI
İlk gün yapılan seremonide saygı duruşu yapıldı ve ardından istiklal marşı okundu. 25-27 Mayıs 2018 tarihlerinde, Atakum Olimpik Yüzme Havuzunda  yapılacak olan şampiyonaya  10 ilden, 34 okul takımı ve ferdi dalda yaklaşık 40 sporcu katıldı. Yarışlar, serbest, sırt üstü, kurbağalama ve kelebek kategorilerinde gerçekleşecek. Küçükler Yüzme Türkiye Şampiyonası yapılacak olan final yarışmaları ve ödül töreni ardından sona erecek.
GELECEK İÇİN VADEDİYORLAR
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, seremonide yaptığı konuşmada, ”Bugün burada gerçekleşmekte olan faaliyetle, çocuklarımız bir adım daha olimpiyat ruhunu yakalamaya yaklaşmış bulunuyorlar. Çocuklarımızın burada göstereceği gayret tüm yaşamları için temel ve yapı taşı niteliğindedir. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net