KURUPELİT MTAL SARAYKÖY ANAOKULU İLE BULUŞTU

Samsun'un Atakum ilçesindeki Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve  Eğitimi Bölümü öğrencileri öğretmenleri ile birlikte  "Sosyal Sorumluluk Bilinci" ile Atakum İlçemizdeki merk

Samsun'un Atakum ilçesindeki Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve  Eğitimi Bölümü öğrencileri öğretmenleri ile birlikte  "Sosyal Sorumluluk Bilinci" ile Atakum İlçemizdeki merkez Sarayköy İlk-Orta Okulu Anasınıfını ziyaret ettiler.
Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri ile 11. ve 12. Sınıf Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri öğretmenlerinin de maddi ve manevi destekleri ile hazırladıkları hediye ve oyuncaklar ile Sarayköy İlk-Orta Okulu Anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek, anasınıfı öğrencilerini sevindirdiler.
SEVİNÇLERİ GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU
Küçük kardeşlerini ziyaret eden liselilerin heyecanı görülmeye değerdi. Böyle büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atan liseli öğrenciler anasınıfı ve anasınıfı öğrencileri için hazırladıkları hediyelerini verirken büyük heyecan ve mutluluk yaşadılar. Ablalarını kucaklayarak "Hoş geldiniz" diyen çocukların aldıkları hediyelerini açarken ki mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Açtıkları hediyelerle bir müddet oynayan çocuklar, daha sonra ablalarıyla okul bahçesinde oyunlar oynadı, uçurtma uçurdu ve yemek yediler. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette bol bol hatıra fotoğrafları çekiler bu anlamlı gün ölümsüzleştirildi.
ÇOCUKLAR ÜZERİNDE OLUMLU ETKİ BIRAKMAKTA
Kurupelit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Akın Kayhan, Çocuk Gelişimi ve Gelişimi Öğretmenleri Perihan Asan ve Asiye Işık ve bir gurup öğrencinin katıldığı etkinlikten dolayı memnuniyetini dile getiren Sarayköy İlk-Ortaokulu Müdürü Mehmet Yılmaz "Bu tür etkinliklerin çocuklar üzerinde olumlu izler bıraktı, ziyaretlerinden dolayı Kurupelit MTAL idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net