KYK ÖĞRENCİLERİ SAMSUN'DA BULUŞTU

HİS faaliyet programı çerçevesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun  İller Arası Masa Tenisi Turnuvası Grup Elemeleri bay/bayan takım müsabakaları Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Masa Tenisi

HİS faaliyet programı çerçevesinde Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun  İller Arası Masa Tenisi Turnuvası Grup Elemeleri bay/bayan takım müsabakaları Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu Masa Tenisi Salonunda başladı.
ÜÇ GÜN BOYUNCA MİSAFİR EDECEĞİZ
Elemelere Samsun, Tokat, Rize, Trabzon, Giresun ve Sinop olmak üzere altı bayan takımı, Samsun, Trabzon, Giresun, Gümüşhane,  Ordu, Sinop ile Rize olmak üzere yedi bayan takımı iştirak etti. Kredi Yurtlar Kurumu Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu yaptığı açılış konuşmasında "Tüm sporcuları üç gün boyunca misafir edeceğiz ve Samsun'da en iyi şekilde ağırlayacağız. Bu arada sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.
MÜSABA ÖNCESİ DOSTLUK KOKTEYLİ
Müsabaka öncesinde sporcu, idareci, antrenör ve hakemlere verilen kokteylde ilimize dışardan gelen misafirler ve ev sahipliği yapan sporcularımız birbirleriyle tanıştılar. Sıcak ve samimi bir şekilde geçen kokteylin ardından müsabakalara geçildi.18-20 Nisan 2016 tarihleri arasında üç gün sürecek  olan müsabakaların ardından  ilk sırayı alan bayan ve erkek takımları 9-14 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te yapılacak olan İller Arası KYK Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacaklar.
Köksal ÖNER
şokhaber.net