KYK ÖĞRENCİLERİNİ ÇANAKKALE'YE UĞURLADI...

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Bafra Milli Piyango öğrencilerine eğitim  kapsamında Çanakkale gezisi düzenledik' dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Bafra Milli Piyango öğrencilerine eğitim  kapsamında Çanakkale gezisi düzenledik” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, hafta sonu eğitim gezisine Çanakkale’ye giden öğrencileri Samsun Kredi ve Yurtlar Kurumu Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu önünden uğurlanan öğrencilerle Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Yurt Müdürü Necla Kodal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
BU FIRSATI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMENİZ GEREKİYOR
Başkan Şahin, öğrencilere tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan ve milletimizin kahramanlık destanı yazarak yedi düvele karşı dimdik durduğu Çanakkale’de zaferin nasıl ve ne şekilde elde edildiğini en iyi şekilde anlamaları için iyi bir fırsat yakaladılar. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Tarihimizi gelecek nesillerimize aktarmak adına düzenlenen bu gezileri her zaman destekliyoruz. Belediye olarak elimizden gelen her türlü imkânı vermeye hazırız. Öğrencilerimize bu geziden en iyi şekilde yararlanmaları temennisiyle iyi yolculuklar diliyorum” diye konuştu.
Yurt Müdürü Necla Kodal’da Başkan Şahin’e desteklerinden dolayı teşekkür ederken hep birlikte öğrenciler Çanakkale’ye uğurlandı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net