LADİK MAÇINI SAMSUN'DA OYNAYACAK...

Türkiye  Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukaş, "İlçe stadımızın  zeminin karla kaplı olması nedeni ile Ayancık Belediyespor maçını  bugü

Türkiye  Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukaş, "İlçe stadımızın  zeminin karla kaplı olması nedeni ile Ayancık Belediyespor maçını  bugün saat 14.00 de Samsun'un İlkadım ilçesindeki  Baruthane suni cim sahasında oynuyoruz" dedi.
SEZONUN İLK YARISINI ÜÇ PUANLA KAPATMAYI HEDEFLİYORUZ
Taraftarlarına seslenen Turuncu-Beyazlı ekibin  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sukaş," Ayancık Belediyespor maçını  Teknik Direktörümüz Ercüment  Coşkundere nezaretinde son hazırlıklarınızı Samsun'da tamamladık. Sezonun ilk yarısını üç puanla kapatmayı hedefliyoruz. Bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz "diye konuştu.
BU MAÇI  KAYIPSIZ KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM
Ladik Belediyespor'un Teknik Direktörü  Ercüment  Coşkundere ise, "Hava muhalefeti nedeni ile çalışmalarınızı  Samsun'da yaptık. Ayancık Belediyespor maçını  kayıpsız  kazanacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan sadece bu maçta takılarını 90 dakika boyunca  desteklemelerini işliyorum. Cezalı ve sakat oyuncumuz bulunmuyor" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net