LAYSİAD'tan öğrencilere bilgilendirme semineri

Ladik Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve LAYSİAD işbirliğinde, üniversiteye hazırlanan öğrencilerine sınav öncesi bilgilendirme semineri düzenlendi

Ladik Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ve LAYSİAD işbirliğinde, üniversiteye hazırlanan öğrencilerine sınav öncesi bilgilendirme semineri düzenlendi.
Ladik Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü ile Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği işbirliğinde, ilçede üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik, Samsun Özel Uğur Okulları Rehberlik Koordinatörü Saadettin Turgut tarafından bilgilendirme semineri düzenlendi. Saadettin Turgut, yaptığı sunumda, yapılacak sınavın ne şekilde olduğunu, öğrencilerin bu sınav için nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda detaylı bilgi verdi. Turgut, konuşmasında ayrıca, yapılacak iki aşamalı sınavda öğrencilerin özellikle neler yapmaları konusunda örnekler verdi.
Eğitime katkı devam edecek
Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Başkanı Şenol Gür, Ladik Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile  gerçekleştirdikleri seminerin devamını yapmayı arzuladıklarını söyledi. LAYSİAD olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime her türlü katkıyı vermeyi sürdüreceklerinin altını çizen Gür, “Bu seminerdeki amacımız, ilçemizden üniversitelerimize mümkün olduğunca çok öğrencinin gitmesi. Bu seminerde öğrenciler için bir kâbus gibi görünen sınava  daha hazır olmak için nelerin yapılması gerektiği konusunda yardımcı olmayı amaçladık. Umarım genç arkadaşlarımıza faydalı olmuştur” dedi.