LİGE ÜÇ PUANLA BAŞLADIK VE MUTLUYUZ

Bölgesel Amatör lığ 4'üncü grupta mücadele eden Çarşamba 'un Teknik Direktörü Beşim Durmuş, 'Yeni sezona Samsun Yolspor maçı galibiyeti ile başladık ve mutluyuz' dedi



Bölgesel Amatör lığ 4’üncü grupta mücadele eden Çarşamba ’un Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Yeni sezona Samsun Yolspor maçı galibiyeti ile başladık ve mutluyuz” dedi.
İKİNCİ YARINA OYUNUN KONTROLÜNÜ ELE ALDIK
Samsun Yolspor karşısında ilk yarıda istenilen oyunu sergileyemediklerini hatırlatan Yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Beşim Durmuş, “Yeni sezonun ilk haftası zor geçeğini biliyorduk. Rakibiz ilk yarında 1-0 öne geçti. İkinci yarına oyunun kontrolünü ele aldık. Çok gol pozisyonları bulduk ve bunların ancak ikisini gole çevirebildik. Bizi türbinden 90 dakika boyunca destekleyen taraftarlarımıza ve futbolcularıma teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
YENİ AMASYA SPOR MAÇINA BAKIYORUZ
Samsun Yolspor maçının geride kaldığını söyleyen Çarşamba ’un Teknik Direktörü Beşim Durmuş, ”Hafta sonu sahamızda oynayacağımız Yeni Amasya spor maçına bakıyoruz ve bu maçın hazırlıklarına başlayacağız. Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karışışına çıkacağız. Kedimize güveniyoruz. Bu önemli maçta da yine taraftarlarımıza büyük ihtiyacımız var. Yanımızda görmek işitiyoruz “dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net