Livaoğlu yeğenini evlendirdi.

Livaoğlu yeğenini evlendirdi

Livaoğlu yeğenini evlendirdi.

YEDAŞ Harita Mühendisi Yunus Livaoğlu ile özel bir okulda İspanyolca Öğretmeni olarak görev yapan Büşra Hekimoğlu görkemli bir düğünle evlenerek hayatlarını birleştirdi. Nikâhı damadın amcası Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Salih Livaoğlu kıydı.

Mahmut ve Hacer Livaoğlu çiftinin oğlu YEDAŞ Harita Mühendisi Yunus Livaoğlu ile Recep ve Ayşe Hekimoğlu çiftinin kızı özel bir okulda İspanyolca Öğretmeni olarak görev yapan Büşra Hekimoğlu, CKM Çırağan Salon’da gerçekleştirilen görkemli düğünle hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftin nikahını, damat Yunus Livaoğlu’nun amcası Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Salih Livoğlu kıydı. Yeğeninin mutlu gününde kendisine böyle önemli bir görev düşmesinin sevincini yaşadığını belirten Başkan Yardımcısı Salih Livaoğlu, evlilik cüzdanını gelin Büşra Hekimoğlu’na verdi.

Düğüne Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katılırken Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Salih Livoğlu, kendisini yeğeninin mutlu gününde yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür ederek yakından ilgilendi.