LÖSAM'DAN İREM YAVUZ ANAOKULUNA TEŞEKKÜR PLAKETİ

LÖSAM yönetim Kurulu üyesi Kenan Öztürk Samsun'un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu Müdürü Dilek Genç yıl boyunca yapılan çalışmalarından dolayı onuruna teşekkür paketi verdi

LÖSAM yönetim Kurulu üyesi Kenan Öztürk Samsun'un Atakum ilçesindeki İrem Yavuz Anaokulu Müdürü Dilek Genç yıl boyunca yapılan çalışmalarından dolayı onuruna teşekkür paketi verdi.
Keşifler ve Mucitler Sınıfının birlikte yürüttüğü Yaşama Sarılan Eller projesi kapsamında  LÖSAM‘dan  gelen Nisan Mazlum ve Emine Yılmaz isimli çocuk  İstiklal Marşının tüm kıtalarını okuyarak seyircilerle duygulu anlar yaşattı İrem Yavuz Anaokulu 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Maarif Hareketleri kapsamında Yaşama Sarılan Eller, Hayal gücünü kanatlandır. Bir Dil Bir İnsan İki İnsan projelerinin kapanışı doğrultulanda öğrencilerin şiirleri, velilerle çocukların çeşitli ve ront gösterileri ve mezuniyetleriyle coşkulu anlar yaşandılar.
ZİRVEYE TAŞIYAN ÇALIŞMALAR BİZLERİ MUTLU EDİYOR
LÖSAM yönetim Kurulu üyesi Kenan Öztürk; "Böyle anlamlı ve toplumsal duyarlılığı zirveye taşıyan çalışmalar bizleri mutlu ediyor. Yıl boyunca çalışmalarımızda yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen İrem Yavuz Anaokulu ailesine sonsuz teşekkür ediyorum“ dedi.
ÇOCUKLARIMIZDA ANLAMLI BİR FARKINDALIK OLUŞTURDUK
Okul Müdürü Dilek Genç yaptığı  konuşmasında ,”Sosyal projelerimizden biri olan Yaşama Sarılan Eller projesi doğrultusunda yıl içerisinde birçok güzel paylaşımda bulunduk. Velilerimizde ve çocuklarımızda anlamlı bir farkındalık oluşturduk. Bize çalışmalarımızda destek olan Kenan Öztürk’ e ve LÖSAM çalışanlarına, bugün burada bizi yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin Aksakal’a teşekkür ediyorum ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net