LOVELET'DE ŞUBAT AYI DOLU DOLU

EROL BÜYÜKBURÇ 13 ŞUBAT'TA LOVELET'DE Lovelet Alışveriş Merkezi sömestre tatilinde ve sevgililer gününde de yapacağı etkinliklerle Şubat Ayına dolu dolu girmeye hazırlanıyor

EROL BÜYÜKBURÇ 13 ŞUBAT’TA LOVELET’DE

Lovelet Alışveriş Merkezi sömestre tatilinde ve sevgililer gününde de yapacağı etkinliklerle Şubat Ayına dolu dolu girmeye hazırlanıyor.

Sevgililer gününe sürprizlerle girmeye hazırlanan Lovelet Alışveriş Merkezi nostalji şarkılarını üstatlarını ağırlamaya devam ederken, yılların eskitemediği Erol Büyükburç’u Samsunlu hayranlarıyla buluşturuyor. Erol Büyükburç 13 Şubat 2015 saat 15.00’de Lovelet Alışveriş merkezinde ziyaretçilerine imza günü ve söyleyişi gerçekleştirecek.

1-14 Şubat 2015 tarihleri arasında Lovelet Alışveriş Merkezinde Kurulacak olan özel panoya en güzel sevgi sözünü yazan ziyaretçilerimiz arasından 3 kişiye birbirinden özel hediyeler verilecek.

Lovelet Cam üfleme sanatı ve antika meraklılarını da mutlu ediyor. Birbirinden değerli antikalar ve el emeği göz nuru cam tasarımlar sergisi Lovelet Avm de meraklılarını bekliyor.

Sevdiğinizle birlikte bir büstünüz olmasını istemez misiniz, işte bu fırsatı kaçırmayacaklar için özel bir gösteri daha,  10-14 Şubat tarihleri arasında büst yapımı Lovelet Alışveriş merkezinde.

Ayrıca gün içinde 13-14-15 Şubat tarihinde 100 TL ve üzeri alışverişlerde cam kalp ve büst hediye.

Lovelet AVM çocukları da unutmadı. Çocukları birbirinden eğlenceli tiyatro oyunlarına davet ediyor. Tiyatro Küçükeller’in, Cecü’nün,  Yer Cüceleri ve Keloğlan ve Rikki’nin Muhteşem Gösterisi isimli oyunu Lovelet alışveriş merkezinde sahnelenecek.