MAĞLUBİYETİ HAK ETTİK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup' ta mücadele eden Ladik Belediyespor'da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, 'Rakibimize karşı iyi bir oyun sergileyemedik ve mağlubiyeti hak ettik' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ ta mücadele eden Ladik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Rakibimize karşı iyi bir oyun sergileyemedik ve mağlubiyeti hak ettik” dedi.
İYİ BİR OYUN SERGİLİYEMEDİK
Lığın alt sıralarında yerini alan Görelespor karşısında istenilen oyunu onayamadıklarından yakınan Ladik Belediyespor’da Teknik Direktör Muammer Ayvaz, ”Maç öncesi düşündüklerimizi sahaya yansıtamadık. Rakibimizin karşısında her iki yarıda son haftaların en kötü oyunu sergiledik. Görelespor  ilk yarının son maçında  bizim karşımızda ilk galibiyetini aldı. Önlemimizi alacağız” diye konuştu.
CUMARTESİ GÜNÜ TOPLANIYORUZ
İkinci yarının hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Turuncu- Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ayvaz,” Görelespor maçı sorası futbolcularımıza beş gün izin verdik. Önümüzdeki Cumartesi gününden itibaren kendi tesislerimizde çalışmalarımıza başlayacağız. Kamp yeri için henüz karar vermiş değiliz. Öküzdeki günlerde  Kulüp  Başkanımız Sayın Ali Sukaş  ve Yönetim  Kurulda bulunan arkadaşlarımızla birlikte  oturup, kamp yeri için kara vereceğiz“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net