MAHALLE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR…

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "ilçe genelinde sürekli yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları aralıksız devam olarak ediyor" dedi

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "ilçe genelinde sürekli yapılan istişare ve değerlendirme toplantıları aralıksız devam olarak ediyor" dedi.
Halk ile iç içe uyumlu çalışmanın önemine vurgu yapan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Halkımızın refahı için çalışıyoruz, çalışmalarımızı da onlarla istişare yaparak gerçekleştiriyoruz" dedi.
SOSYAL AKTİVİTE SORUNU ARTIK TARİH OLDU
Göreve geldiğinde ilçede çok fazla sosyal tesisin bulunmadığına dikkat çeken Sarıcaoğlu, "İlçemizde artık sosyal aktivite sorunu tarih oldu. Canbolatoğlu Çerkes Ekrem Bey Parkı, Kavak Bölge Parkı ve Tirit Evi, Astronot Hüseyin Özdemir Parkı ve Melih Gökçek Parkı gibi birçok yeni sosyal tesis ilçemize kazandırdık. Bu tesislerde emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. İlçemizde sosyal tesis anlamında hiçbir sıkıntı artık kalmadı" diye konuştu.
MAHALLELİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİK
Atatürk Parkında Mehmet paşa ve Soğuksu Mahallesi sakinleri ile istişare ve değerlendirme toplantısı yapan başkan Sarıcaoğlu mahalle sakinlerinin istek ve sorunlarını dinlediklerini belirterek," Her fırsatta sizlerle birlikte olmaya çalışıyoruz. Sizlerle iç içe olmak ve görüşlerinizi dinlemek bizi daha da güçlendiriyor. Bizim her gün daha da büyümemiz ve güçlenmemiz sizlerden aldığımız desteğe bağlı. Rabbime şükürler olsun biran olsun desteğinizi esirgemediniz. Sizlerden aldığımız güç ile her gün daha da büyüyoruz. Hizmetlerimiz ve çalışmalarımız her gün daha da artarak devam ediyor" ifadelerini kullandı.
TOPLU HALDE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Toplantı sonunda Mehmet paşa ve Soğuksu Mahallesi sakinleri ile toplu halde hatıra fotoğrafı çekinen Sarıcaoğlu toplantıya katılan herkese teşekkür etti.
Köksal ÖNER
şokhaber.net