MAHALLERİMİZDEKİ TÜM PROBLEMLER ÇÖZÜLECEK

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak İlçesinde bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak İlçesinde bazı mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Yukarı Çirişli Mahallesini ziyaret eden Başkan Yılmaz’a özellikle köy kadınlarının ilgisi büyük oldu. Ellerinde AK Parti bayrakları ile Başkan Yılmaz'ı karşılayan kadınlar Yılmaz'dan mahallelerine fırın yaptırmasını istediler. Yılmaz daha sonra ziyaretine Mahmutlu sapağında bulunan Saraykent Mahallesi ile devam etti. Burada da büyük sevgi ile karşılanan Başkan Yılmaz, köylülerle sohbet etti ve sıkıntılarını dinledi. Tüm mahallelerdeki başta yol ve su olmak üzere problemlerin çözüleceğini anlatan Başkan Yılmaz; “Biraz sabredin. Tüm gücümüz ve imkânlarımızla sahadayız. İnşallah yakın zamanda mahallelerimizdeki büyük sıkıntılarınızın hepsini çözeceğiz” diye konuştu.