Makedonya'da OMÜ'ye Yoğun İlgi...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te 14 ve 15 Mart'ta düzenlenen KÜNİB 2015 Eğitim Fuarı'nda yoğun ilgi gördü

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te 14 ve 15 Mart’ta düzenlenen KÜNİB 2015 Eğitim Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. 

Makedonya’nın yanı sıra Yunanistan, Kosova gibi komşu ülkelerden katılımın olduğu eğitim fuarında açılan stantta OMÜ, hem basılı, hem de görsel materyalle tanıtıldı, 17 Mayıs’ta uluslararası öğrencilere yönelik dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenecek olan OMÜ-YÖS hakkında bilgiler verildi. Öğrenci ve velilerin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin imkânları, lisans, yüksek lisans, Erasmus ve Mevlana programları ve Samsun’la ilgili soruları birebir görüşmelerde cevaplandı.

Ayrıca Üniversiteler arası işbirliği imkânları üzerinde duruldu, Erasmus ve Mevlana değişim programı kapsamında üniversitelerle anlaşmalar imzalandı. 

Kafkasya Üniversiteler Birliği’nin (KÜNİB) 14-15 Mart tarihlerinde düzenlediği ve 7’si yabancı 58 üniversitenin yer aldığı fuarı iki günde 2000 kişi ziyaret etti.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni fuarda Uluslararası İlişkiler Birimi’nden Doç. Dr. Mehmet Bozoğlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Mürsel Kan temsil etti.