MASA TENİSİ GENÇLER İL BİRİNCİLİĞİ SONA ERDİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası masa tenisi gençler il birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kulüpler arası masa tenisi gençler il birinciliği müsabakaları gerçekleştirildi.
MÜSABAKALARA TOPLAMDA 40 SPORCU KATILDI

[gallery ids="46846,46845,46844,46843,46842,46841"]


İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda oynanan gençler il birinciliği müsabakalarına 6 kız takımından 24, 4 erkek takımından 16, toplamda 40 sporcu katıldı. Genç kızlar kategorisinde yapılan müsabakalar sonucunda, Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü birinci, İlkadım Belediyesi (A) ikinci, İlkadım Belediyesi (B) üçüncü ve Yakakent Belediyesi dördüncü oldu. Küçük erkekler kategorisinde yapılan müsabakalar sonucunda ise, Alaçam Belediyesi birinci, İlkadım Belediyesi ikinci, Yakakent Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü (B) üçüncü, Fener Spor dördüncü oldu. Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Masa Tenisi İl Hakem Komitesi üyeleri verdiler.
Köksal ÖNER