MASA TENİSİ KÜÇÜKLER GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Birinciliği müsabakaları bugün Canik Atatürk Spor Salonunda y

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçükler Grup Birinciliği müsabakaları bugün Canik Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış seremonisi ile başladı.
Açılış seremonisine Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Ebru Coşkun Bayraktar, Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, Antrenörler ve sporcular katılım sağladı.
SPORCULARIMZA BAŞARILAR DİLİYORUZ
Samsun’un ev sahipliğinde 10-12 Mayıs 2016 tarihlerinde başlayan Masa Tenisi Küçükler Grup Birinciliği müsabakalarına İstanbul, Bolu, Bartın, Amasya, Sivas, Ordu, Kayseri, Sinop, Giresun, Kastamonu, Çorum, Rize) 22 takım, toplamda 90 sporcu katılım sağladı. Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz, "Grup Birinciliğinde dereceye giren takımlarımız 27-30 Mayıs tarihlerinde Kastamonu'da yapılacak olan Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanacaktır. Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımıza başarılar dileriz" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net