"Mavi Kapak Kampanyasına" Davet

İYİ Gençlik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tolga Ardıç yaptığı açıklamada; Son birkaç yıldır Türkiye'nin gündeminde olan ve bugüne kadar 1000'in üzerinde 'engelli vatandaşımızı', tekerlekli sandalye

İYİ Gençlik Karadeniz Bölge Koordinatörü Tolga Ardıç yaptığı açıklamada; Son birkaç yıldır Türkiye’nin gündeminde olan ve bugüne kadar 1000’in üzerinde “engelli vatandaşımızı”, tekerlekli sandalye sahibi yapan; “mavi kapak kampanyasına” katılım, son zamanlarda oldukça azalmış durumdadır.
Hem bu kapakların tekrar geri dönüşüme kazandırılması, hem de engelli vatandaşlarımıza “karınca kararınca” destek olabilmek için, tüm vatandaşlarımızı plastik kapakları biriktirmeye davet ediyorum.
Evlerimizde ve iş yerlerimizdeki plastik kapakları bile toplamak, bu kampanyaya destek için yeterli olacaktır. Tek bir engelli vatandaşımızı bile, tekerlekli sandalye sahibi yapabilirsek, “ne mutlu bizlere” diyebiliriz.
Ayrıca buradan, tüm Belediye Başkanlarımıza da seslenmek istiyorum; Gelin, bu kampanyanın öncüsü siz olun, bizler de sizlere destek olalım.
Belediyelerin yardımı ile, çok daha başarılı bir sonuç alabileceğimizi düşünüyoruz. Eminiz ki, bu kampanyaya tüm Samsun halkı destek olacaktır.