MEDİKAL ORGANİZE SANAYİ BAFRAYA MI GİDİYOR?

Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar'ın Bafra OSB'nin 2




Bafra TSO Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’ın Bafra OSB’nin 2.etabına yatırım için davet ettiği Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği (Mediküm) Bafra’ya gelerek Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.


(Mediküm) Samsun Medikal Sanayi Kümelenme Derneği Başkanı Dr. Ahmet Aydemir, yönetici ve üyeleri ile Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’ den oluşan 25 kişilik bir gurupla Bafra Belediye Başkanlığı makamında yapılan toplantı sonucunda yer konusunda bazı önceliklerinin giderilmesi halinde Bafra OSB ye yatırımın uygun olabileceği hususları belirtmişlerdir.


Bafra TSO Başkanı Göksel Başar “ “Bafra Organize Sanayi Bölgesinin ikinci etabında imarı tamamlanmış yaklaşık olarak 700 dönüm yer bulunmaktadır. Burası henüz yatırımcılara açılmamıştır. Medikal İhtisas Organize Sanayi yapılması için çok uygundur. İncelemeler neticesinde firmaların yatırımlarını bu bölgeye yapmaları isabetli olacaktır” dedi.