Memur-Sen'den Samsun Basınına Teşekkür

Memur Sen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız; Samsun'umuzda, milletimizin gerçekleri öğrenme hakkının aracısı olan kıymetli basın ve yayın kuruluşlarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz gün kaynağı belli olmayan sahte bir mail hesabından gelen iftira ve yalan içerikle dolu metni basın ilkelerine ve etik kurallarına riayet ederek haberleştirmeyen (bir site haricinde) her bir basın organımıza Samsun Memur Sen ve Eğitim Bir Sen adına yürekten teşekkür ediyor, saygı, hürmet ve muhabbetlerimizi paylaşıyoruz.
Sizler sendika olarak bizlerin kamu üzerinde sivil denetçiliği görevimizi toplumun her kesimi için sürdürmektesiniz. Bizler eğitim öğretim ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda zanla ve tahminle hiçbir bilgi paylaşmadık, paylaşmayacağız.  Bilgilerimiz belgeli olduğunda da sizler ile paylaşarak kamuda yöneticilerin çalışanlar ve hizmet ürettikleri kesimler açısından işlerini düzgün yapmaları için sizlerle birlikte hareket edeceğiz. Bu anlamda kamuoyuna verdiğiniz hizmetten ötürü de tekrar teşekkür ediyor saygılarımızı sunuyoruz.