MERHUM MENTEŞOĞLU KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Hayata gözlerini 27 -2-2002 yılında yuman Samsunspor'un 'Hasbi Ağa' lakaplı' efsane başkanı merhum Hasbi Menteşoğlu, ölümünün 14

Hayata gözlerini 27 -2-2002 yılında yuman Samsunspor’un “Hasbi Ağa” lakaplı” efsane başkanı merhum Hasbi Menteşoğlu, ölümünün 14. Yılında Çarşamba Göğceli Mezarlığındaki kabri başında düzenlenen anma töreninde dualarla anıldı.

[gallery ids="45118,45119,45113,45112,45114"]

Yapılan duanın ardından 1972-73 sezonunda Samsunspor'un başkanlığını yapan Bülent Semizoğlu'nun yanı sıra eski saha komserlerinden Serdar Demiraslan ve Çarşambaspor eski yöneticisi Şeref Özcan’ın mezarı ziyaret edildi.
SAMSUNSPPOR’UN O DÖNEMDE BİR İMAJI VARDI
Samsunspor eski Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Tomaç, “Merhum Hasbi ağadan çok iyi bir takım almıştım. Samsunspor’ a yaptıkları unutulmaz. Samsunsppor’un o dönemde bir imajı vardı. Ve hala o imaj devam ediyor” dedi.
HER ZAMAN SAYGIYLA ANACAĞI ÖNEMLİ BİR KİŞİLİKTİR

Futbol Adamları Derneği Başkanı Gültekin Kullukçu Gültekin Kullukçu, Menteşoğlu’ un anısına şunları söyledi; “ Öncelikle Futbolumuza hizmet etmiş bu tür isimlerle onur ve gurur duyduğumuzu ifade etmek itiyorum. Menteşoğlu o dönemde futbolun gönlüne taht kurdu. O tüm Samsunsporluların her zaman saygıyla anacağı önemli bir kişiliktir” İşte bu değerleri yaşata bilmek anısına” isimlerini taşıyan tesisler, paneller, hatırlanmalar” onlar için ölümle bitmeyen yaşam olur”
ANMA TÖRENİNE SPOR ADAMLARI'DA KATILDI
Samsunspor'un eski başkanlardan Hakkı Tomaç, Futbol Adamları Derneği Başkanı Gültekin Kullukçu, Türkiye Futbol Federasyonu  Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven,  Çarşambaspor Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gümüş, Çarşambaspor Sportif Direktörü Birol Berkem, Samsunspor Kulüp Müdürü Metin Kocer, Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Ali Gürler, Çarşambaspor’ un çeşitli branşlardaki alt yapı futbolcuları, antrenörleri katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net