Meryem Keşli'nin hayalini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek gerçekleştirdi.

Başkan Taşçı ve Başkan Sinecek, Sözlerini Tuttular Meryem Keşli'nin hayalini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek gerçekleştirdi

Başkan Taşçı ve Başkan Sinecek, Sözlerini Tuttular

Meryem Keşli'nin hayalini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek gerçekleştirdi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkûm olan ve motorlu bir sandalyeye sahip olma hayali kuran Meryem Keşli'nin bu hayalini Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek gerçekleştirdi.

Mahallelere giderek halkla birlikte gerçekleştirdiği iftarlardan biri olan Akalan Mahallesi iftarına katılan Meryem Keşli, bir ara Başkan Taşçı ve Başkan Sinecek'in yanına gelerek, kendisine motorlu sandalye almaları konusunda yardım talebinde bulundu. Bu talebi kıramayan ve en kısa zamanda alınacağı yönünde söz veren Başkan Taşçı ve Başkan Sinecek bu sözlerini tutarak, Meryem Keşli'ye aracını teslim ettiler.

Dünyadaki en çok istediği şeylerden birisine kavuştuğunu bu nedenle Başkan Taşçı ve Başkan Sinecek'e çok teşekkür ettiğini belirten Meryem Keşli, "Artık ben de rahatlıkla bir yerden bir yere gidebileceğim. Bu sandalye benim özgürlüğüm demekti. Bana bunu sağlayan başkanlarıma minnettarım" diye konuştu.