MERZİFON BELEDİYESİ' NDEN FİDAN HEDİYESİ

2-10 Şubat 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan 4

2-10 Şubat 2019 tarihleri arasında açık kalacak olan 4. Merzifon Kitap Fuarı için; Merzifon Belediyesi örnek bir davranışa imza attı.
2 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen Kitap Fuarı Açılış Töreninde, fuara katılan herkese Merzifon Belediyesi birer fidan hediyesinde bulundu.
Çoluk, çocuk, yaşlı, genç demeden, herkese fidan hediye edildi. Fidanları alan Merzifonlu ve fuara başka il ve ilçelerden katılan vatandaşlar; fidan sevinç ve heyecanı yaşarlarken, bu güzel ve örnek davranışı için başta Merzifon Belediye Başkanı Alp kargı olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Fidanlarını alan vatandaşlar; daha sonra 4. Merzifon Kitap Fuarı için fuarı gezip şair ve yazarlarla tanıştılar ve eserlerini imzalı olarak alıp birlikte hatıra fotoğrafları çektirip yazarlarla sohbet ettiler.
4. Merzifon Kitap Fuarında yer alan ve alacak olan Bafralı ve Samsunlu şair ve yazarlardan bir kısmı şöyle: Oktay Zerrin, Ülkü Duran Bulut, Recep Şen ( Bafra ), Zekeriya Çavuşoğlu, İbrahim Coşar, Nihat Gökmen, Celalettin Tutkun ( Samsun )
Haber: Oktay ZERRİN- Merzifon