MEVLANASPOR'UN U 19 FIRTINASI ALAÇAMSPOR'A SERT ESTİ 6 -1

22 Eylül Cumartesi günü, saat 15:30 da Bafra Suni Çim Saha' da konuk olan U 19 Ligi Maçında; Alaçamspor, Bafra Mevlanaspor karşısında tutunamadı ve sahadan 6- 1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı

22 Eylül Cumartesi günü, saat 15:30 da Bafra Suni Çim Saha' da konuk olan U 19 Ligi Maçında; Alaçamspor, Bafra Mevlanaspor karşısında tutunamadı ve sahadan 6- 1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı.
Orta Hakem Alperen Kumpet'in düdüğüyle başlayan maç, henüz 10. dakikada Üveys'in Mevlanaspor adına kaydettiği ilk golle başladı.
20. dakikada, bu kez sahneye Melih çıktı, skoru Mevlanaspor adına 2- 0'a taşıdı. Rakibine göre daha baskılı ve üstün oynayan Mevlanaspor, rakibine adeta güzel oyununu kabul ettirdi.
Bafra Mevlanaspor artık bayağı coşmuştu ve bu defa da takım kaptanı Sefa, 32. dakikada skoru 3-0 yapan gole imza attı. Atak üstüne atak geliştiren Bafra Mevlanaspor adeta gole doymuyordu ki bu kez de sahneye çıkan Berkay 40. dakikada durumu 4- 0 yaptı ve bu aynı zamanda maçın da ilk yarı skoru oldu.
İkinci yarıya da etkili başlayan yine Mevlanaspor oldu. Kornerde, kontra ataktan Alaçamspor Gökdeniz ile skoru 4-1 yapıtıysa da Mevlanaspor bu gole hemen Melih ile cevap verince, Bafra Mevlanaspor skoru 5-1' e getirdi.
Bu dakiada oyun biraz sertleşti. Alaçamspor' un 7 numaralı oyuncusu, Mevlanaspor' lu oyuncu Üveys'e yaptığı hareketten dolayı hakemden kırmızı kart gördü.
Bu dakkadan sonra; 1 kişi eksik oynayan Alaçamspor, rakibi Mevlanaspor' un baskılı oyununu kabullenmek zorunda kaldı. Maça ve skora son noktayı ise Mevlanaspor Kaptanı Sefa 74. dakikada, 6-1' lik skora imza tarken bu aynı zamanda maçın da skoru oldu.
Maçta toplam 7 gol vardı fakat daha da önemlisi; maç sonunda, her 2 takımın da spor kardeşliği ve örnek davranışlarına takım hocaları da güzel biçimde karşılık verince; yeşil sahalarda maç sonucunda özlenen bu anlamlı tabloya spor ve futbol adına imza atmış oldular.
Maça ilgi bir hayli yoğundu. Maçı; Mevlana Mahallesi sakinleri, taraftarları ve aynı zamanda Mevlanaspor Kulüp Başkanı ve Mevlana Mahalle  muhtarı Servet Şengül, Başkan Yardımcısı Arif Öztürk, Şenol, İsmail Akça ve cok sayinda vatandaş izledi.
Bu skor ve galibiyetle,Bafra Mevlanaspor, zirvedeki yerini korudu ve haftaya Tekköy demplasmanına avantajli ve moralli gitme imkanı buldu.
Maçtan sonra konuşan Kulüp Başkanı Servet Şengül; Bafra ve Mevlana halkına seslenerek, "Bu çocuklar bizim ve Bafra' mızın çocuklarıdır. Gelin hep beraber spor yapalım ve gençlerimizi bu yöne olumlu kanalize edelim, teşvik edelim. Spor, sağlık ve başarı demektir. Onun için destek ve yardımcı olalım. Tüm kulüplerimizi, takımımızı ve tüm ekibi kutluyorum. Alaçamspor' a da teşekkürler" dedi.
Haber: Oktay Zerrin- Bafra
şokhaber.net