MHP'den Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili Koray Aydın milletvekili adayları Yavuz Aydın, Dr

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili Koray Aydın milletvekili adayları Yavuz Aydın, Dr. Hüseyin Örs, Dr. Hasan Akyüz, Hasan Suiçmez, Hikmet Yamak bugün havayoluyla Trabzon’a geldi.
Havalimanında kalabalık bir partili topluluğu tarafından karşılanan Bayındırlık ve İskân eski bakanı Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon milletvekili Koray Aydın ve beraberindeki milletvekili adayları bugün ülkemizin her zamankinden fazla MHP’ye ihtiyacı var. Şehit kanlarıyla kazandığımız ülkemin bütünlüğü tehdit altındadır. Ülkemin güvenliği İmralı canisi bebek katili Abdullah Öcalan’ın iki dudağı arasındadır. Ülkem artık pazarlık masasındadır, ülkem 1100 odalı saraylardan yönetilmektedir. Öyle bir saray ki bu saray bir aylık elektrik masrafı Bayburt ilinin elektrik masraflarına eşittir. Benim insanım ise çöpten ekmek toplayıp yemektedir. Akşamı zor etmektedir. Asgari ücretle geçinmeye çalışmaktadır dedi.
Ardından kalabalık bir konvoy eşliğinde şehir turu yapan Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili Aydın ve beraberindekiler halkı selamladılar. Yol boyu evlerin balkon ve pencerelerinden konvoyu selamlayanların vatandaşların Türk ve MHP bayrakları sallaması dikkatlerden kaçmadı. Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olan milliyetçi hareket partisi milletvekili adaylarının el ele vermesi ise basın mensuplarının dikkatini çekti.

Kaynak Medya 061