MHP'DEN MİTİNG GİBİ SEÇMEN İLETİŞİM MERKEZİ AÇILIŞI

MHP Samsun İl Başkanlığı, İlkadım ilçesi Cumhuriyet meydanında Seçmen İletişim Merkezinin açılışını yaptı

MHP Samsun İl Başkanlığı, İlkadım ilçesi Cumhuriyet meydanında Seçmen İletişim Merkezinin açılışını yaptı.
Açılışa MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta’nın yanı sıra, MHP İl Başkanı Taner Tekin, milletvekili adayları, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, partililer ve vatandaşlar katıldı.
EN AZ 4 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUM
Mehteran gösterisinin ardından bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Taner Tekin, 24 Hazıran seçimlerinde Samsun’dan 4 milletvekili istiyorum dedi. Tekin konuşmasına; MHP olarak biz neden Cumhur İttifakına destek veriyoruz? Cumhur ittifakını neden oluşturduk? Neden Cumhur ittifakına halkımızdan destek istiyoruz? Ülke çıkarları söz konusu olduğunda MHP her zaman önce devletim demiştir. Siyaseti devletin çıkarları olduğunda her zaman geri planda tuttuk. Bizler Ülkücüler olarak her zaman taşın altına elimiz koyduk. Ülkede kaos çıkartmak isteyenlere demokrasi dersini yine MHP verdi. Bu ülke için çok tehlikeli olan bir FETÖ örgütü var ki bununla mücadele etmek gerektiğini Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli her zaman söylemiştir. Bu ülkenin işgal edilmek istendiği 15 Temmuz’da tek başına Genel Merkezin ışıklarını yakarak devletin yanında olduğunu göstermiştir. O gece devletimiz uçurumdan döndü. Türkiye’nin ışıkları sönmesin diye Cumhur ittifakını destekliyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğinin devamı için Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyoruz. Bugün devletimiz hem FETÖ hem de PKK ile mücadele ediyor. MHP bu ülkenin mihenk taşıdır. Devletin garantisi MHP’dir. Bu yüzden 24 Haziran’da MHP’ye desteğinizi vermelisiniz.
BUGÜN BİZİM GÖRÜŞLERİMİZ İKTİDARDADIR
Seçmen İletişim Merkezi’nin açılışında konuşan MHP Samsun Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, "MHP ve AK Parti arasındaki Cumhur İttifakı, milli bekayı esas almaktadır. Bu ittifak seçime yönelik bir ittifak değildir. Cumhur ittifakı ülkenin birliği ve beraberliğini esas almaktadır" dedi.
Usta konuşmasına, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirtti. "MHP üzerinden bir takım güçler oyunlar oynanıyor. Biz, 15 Temmuz gecesi ve daha sonrasında Yenikapı mitinginde oluşan ruh, ardından 16 Nisan referandumunda oluşan bir ruhun devamı olarak MHP ve AK Parti arasında bir cumhur ittifakı oluşmuştur. Bu mili ittifak, milli bekayı esas almaktadır. Bu ittifak seçime yönelik bir ittifak değildir. Cumhur ittifakı ülkenin birliği ve beraberliğini esas almaktadır. Çünkü Türkiye’nin riskleri devam ediyor. 15 Temmuz’da Türkiye’nin yaşadığı ihanet başka bir formatta ekonomik saldırı, finansal saldırı olarak devam etmektedir. O nedenle birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Türkiye içerden ve dışarıdan kuşatma altında. Devlet olarak terör ile mücadele içeride ve dışarıda devam etmektedir. Bu mücadelede birlik ve beraberliğimizi sağlayamazsak yenik düşeriz. Tarihe baktığımızda Türk devletleri hep içerden yıkılmıştır. O nedenle içerdeki beraberliğimizi korumamız gerekmektedir" dedi.
İçeride PKK ile yurt dışında PYD ile mücadelenin devam ettiğini belirten Usta, "Suriye'de Irak'ta yani güneyimizde vekâlet savaşları yer almaktadır. Biz orada sadece terör örgütleri ile değil, yerine göre Amerika ile yerine göre İsrail ile hatta yerine göre müttefikimiz gibi görünmesine rağmen Rusya ile mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelede birlik beraberliğimizi bozarsak bu mücadelede maalesef yenik düşeriz. O yüzden tarihe de baktığınız zaman Türk devletleri hep içeriden yıkılmıştır. Bu sefer akıllı ve uyanık olmak durumundayız. İçerideki birliğimizi, beraberliğimizi korumak ve sağlamamız gerekmektedir. Bugün geldiğimiz noktada terörle mücadele anlamında, dış politika anlamında AK Parti hükümeti, MHP'nin politikalarına gelmiştir. Bu milliyetçiler ve ülkücüler için iftihar edilecek bir durumdur. Bizim bugün görüşlerimiz ve düşüncelerimiz iktidardadır. Bizde bu ittifakı bu anlamda yapıyoruz" diye sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından topluca Seçmen İletişim Merkezinin açılış kurdelesi kesildi.
şokhaber.net