MHP'Lİ PINAR BALIK'A TAM DESTEK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Mimar Pınar Balık, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Aday Adayı Mimar Pınar Balık, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimler için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Asarcık, Havza, Kavak, Ladik, Vezirköprü İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Pınar Balık, ''Lidere sadakat şerefimizdir. Partimiz seçim beyannamesini yayınlar yayınlamaz çalışmalarımıza genel merkezimizin uygun gördüğü şekilde devam edip vatandaşla kucaklaşmaya bu yönde devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.

İlçe başkanları ve teşkilatların yoğun desteğinin dikkat çektiği ziyaretler esnasında özellikle bayan bir aday adayı oluşu ve genç yaşının verdiği enerjiyle partililerin de ilgisini çeken Pınar Balık, ''Önümüzdeki seçimler ülkemizin ölüm-kalım seçimleridir, var olmak ya da olmamak seçimleridir. Ülkemize getirilmeye çalışılan Başkanlık Sistemi'yle başlayacak olan bölünme sürecine dur demek zorundayız. Bunu da diğer aday adaylarımızla birlikte listeye girelim ya da girmeyelim, 7 Nisan'dan sonra da kol kola sahada olarak, vatandaşımıza doğruları anlatarak başaracağız. Benim hiçbir makamda, mevkide gözüm yok. Bu güzelim ülke için, pırıl pırıl vatandaşlarımız ve çocuklarımızın geleceği için yapabileceklerimden başka hiçbir şey düşünmüyorum'' dedi.

''UYKUYA KÜSECEĞİZ''

İktidar partisinin ülkeyi karanlık bir çıkmaza götürdüğünü belirten Mimar Balık, ''Vatandaş her şeyin farkında. Allah'ın izniyle 7 Haziran'da vatandaşımız bu gidişata sandıkta dur diyecek. Bizler o güne kadar uykuya küseceğiz, çocuklarımızdan uzak kalacağız, ailemizle görüşemeyeceğiz belki ama canla başla çalışıp Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin refahı ve iç huzuru için annemizin yerine Termeli Ayşe teyzeye sarılacağız, babamız bilip Asarcıklı Dursun amcanın elini öpeceğiz, Alaçam'daki çocuğu evlat bilip elinden tutacağız. İnanın bunları yaptığımız zaman kazanmış olacağız'' sözlerini kullandı.

''SANDIK NAMUSTUR''

Seçimi kazanmak için sadece sahada çalışmanın da yetmeyeceğini vurgulayan Balık, ''Sandıklar namusumuzdur. Sandıklara sahip çıkmak, sahada çalışmak kadar önemli. Bu yüzden sandık başlarına yazılacak görevli arkadaşların tespiti konusunda sizlerden dikkatli olmanızı rica ediyorum. Sandıkta oynanacak herhangi bir oyuna mahal vermediğimiz zaman bu seçimi kazanmış olacağız. Buradan sandık görevlisi olacak arkadaşlara da seslenmek istiyorum. Onların vazifesi o kadar zor ve kutsal ki, vatandaşın emanetçisi konumundalar. Bizim 7 Haziran'a kadar verdiğimiz tüm emeklerin koruyucusu konumundalar. Bu bilinçle sahip çıkmalılar ve sahip çıkmalıyız sandıklara'' dedi.