MİLLET İRDESİNİN YANINDA CESURCA YER ALDILAR

15 Temmuz FETÖ ihanetinin ilk anından 10 Ağustos tarihine kadar geçen ve 27 gün süren Demokrasi nöbetlerine katılan, destek veren, haber yapan basın mensuplarına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve

15 Temmuz FETÖ ihanetinin ilk anından 10 Ağustos tarihine kadar geçen ve 27 gün süren Demokrasi nöbetlerine katılan, destek veren, haber yapan basın mensuplarına Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven teşekkür etti.
Demokrasi Nöbetinin son akşamında, kısa adı İNTERYA olan İnternet Yayıncılığı ve Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Hazır, yönetim kurulu üyeleri Çağatay Yıldırım Durmuş, Tahsin Kurumahmutoğlu, Adem Dilek, Bafra Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Haber Gazetesi Bafra temsilcisi Ümit Ceylan, Musa Gün, Bafra Gazeteciler Derneği 2. Başkanı Adem Dilek Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ile bir araya geldi.
79 MİLYON İNSANIMIZ KENETLENDİ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ülkemiz bir faciadan döndü. Demokrasimiz ve millet irademize alçakça bir saldırı düzenlendi. Emperyalizmin maşası FETÖ ihaneti ülkemize, bayrağımıza, birlik ve beraberliğimize saldırdı. Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara inen milletimiz bu ihaneti paramparça etti. Demokrasimize ve millet irademize sahip çıktı. 15 Temmuzun ilk anından itibaren ülkemizin her yerinde olduğu gibi Bafra’mızda da milletimiz şehadeti göze alarak bir kahramanlık destanı yazdı. 79 milyon insanımız kenetlendi, ihanete geçit vermedi. 15 Temmuz ihanetinin ilk anından itibaren Bafra’mızda yerel basınımız demokrasi ve milli iradenin yanında cesurca kahramanca yer aldı. Her akşam demokrasi nöbetlerine katıldı. Haberler yaptı, köşe yazıları yazdı, basın açıklamaları yaptı. Tüm basın mensuplarımıza ve basın derneklerimize çok teşekkür ediyorum. Bafra’mızda olduğu gibi Samsunumuz ve tüm ilçelerimizde basınımız aynı duyarlılık ve kahramanlık içinde oldu. Samsun ve ulusal basınımıza çok teşekkür ediyorum.”
Köksal ÖNER
şokhaber.net