'MİLLETİMİZ OYUNLARA İZİN VERMEZ'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkenin AK Parti hükümeti döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar birçok alanda büyük bir atılım yaptığını belirterek, "Türkiye bunu dünya lideri B

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkenin AK Parti hükümeti döneminde eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye kadar birçok alanda büyük bir atılım yaptığını belirterek, "Türkiye bunu dünya lideri Başbakanımıza borçludur. Milletimiz bu oyunlara asla izin vermeyecektir" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yaptığı mahalle ve köy gezilerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Genç, Canik'te sandıkların AK Parti oylarıyla taşacağını ve Türk milletinin montajcılara gereken cevabı vereceğini söyledi. Vatandaşlarla yaptığı sohbette Türkiye'nin 2002 yılına kadar hem ekonomik hem siyasi kriz içerisinde olduğunu hatırlatan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ülkenin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yönetimindeki AK Parti hükümeti döneminde her alanda istikrar ve gelişim sağladığını belirterek, Türkiye'yi 2071 hedefine ulaştıracak kişinin Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi.

'MİLLETİMİZ OYUNLARA İZİN VERMEZ'

Ülkede son zamanlarda yaşanan gerginlikleri, Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin oyunu olarak değerlendiren Başkan Genç, "Şöyle bir 2002 öncesini düşünecek olursak ülkemizin bugün gelmiş olduğu noktayı daha iyi anlayabiliriz. Artık sağlıkta, eğitimde, askeri alanda, ulaşımda, ticarette, ekonomide standartları ileri derecede yükselen bir Türkiye var. İhracatımız büyük bir ivme yakaladı. IMF'ye borç verir hale geldik. Dünyada ilk 10'a girmeyi ve bölgesel güç olmayı hedefleyen bir ülkeyiz. Türkiye artık gündem belirliyor. Tabi bunları yapan da Sayın Başbakanımız. Dolayısıyla bütün bu saydıklarımı istemeyenler geçmişte olduğu gibi Türkiye'nin önüne engel koymaya çalışmaktadır. Ancak milletimiz bu oyunlara asla izin vermeyecektir" dedi.

'HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

AK Parti hükümeti ile birlikte Türkiye’nin çağ atladığını ifade eden Başkan Genç, "Başta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde, hükümetimizden aldığımız şevkle, Canik'te başarılı işlere imza attık, hayalleri gerçekleştirdik. Gayemiz Başbakanımızın hedefine uygun olarak Canik ve şehrimizi daha ileriye götürmek. Başbakanımızın eğitime çok önem verdiğini biliyoruz. Canik’e de 14 yeni eğitim yuvası kazandırdık. Hükümetimiz ülke ticaretini artırırken, biz de Canik’i bölgenin ticaret ve alışveriş merkezi yaptık. Canik’i dünyaya entegre olmuş bir merkez haline getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

'EN BÜYÜKLER CANİK’TE'

Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşümü yapılan Canik’in, 10 yılda yapılan 2,5 milyar liralık yatırımla bölgenin parlayan yıldızı olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Canik eğitim, kültür, sanat ve ticaret merkezi olma yolunda ilerliyor. 750 milyon lira bütçeli Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşümü Kuzey Yıldızı, Karadeniz’in en büyüğü Medicana Hastanesi, Türkiye’nin en lüks outleti Lovelet, Baumax ve Metro Gross, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, Canik Kültür Merkezi, Meşe Kültür Tesisleri, Samsun’un en büyük meydanı Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, ay-yıldızlı yeni hizmet binası, Türkiye'de eşi bulunmayan Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Merkezi ile daha birçok proje Canik’in 1919 ve 2023 hedefleri için gidilen yolda birer kilometre taşıdır" şeklinde konuştu.

'TÜRKİYE'YENİN BÜYÜMESİNE KATKI'

Canik'te yatırımcıların önünü açan bir anlayışla çalıştıklarını ve bunun sonucunda ilçeye 9 yılda 2,5 milyar liralık yatırım yapılmasını sağladıklarını ifade eden Başkan Genç, "Bizim ülkemize kazandırdığımız yatırımcı ülke genelinde 1 milyar dolardan fazla yatırım yaptı. Başbakanımız ülkemizi ileriye taşırken, biz de Canik'te Türkiye'nin büyümesine katkıda bulunduk. Başbakanımız rehberliğinde bölgemizin en büyük sağlık, alışveriş merkezlerini, yine bölgenin en büyük kentsel dönüşümünü ve hayal görülen bir üniversiteyi Samsun'a kazandırdık" diye konuştu.

'SANDIKLAR AK PARTİ İLE TAŞACAK'

Canik’i geleceğe hazırladıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Genç, şunları söyledi: "Hizmet sadece belediyenin yaptığı yol, kaldırım gibi çalışmalarla olmaz. Yatırımları sadece hükümetten beklemek de yanlış. Biz Canik'te örnek aldığımız Başbakanımızın izinde AK Parti belediyeciliğini sergiliyoruz. Yaptığımız her şey halkımızındır. Tek gayemiz var, o da hizmet. Yaptığımız hizmetlerin Canik’in sınırlarını aşması ve takdir edilmesi bizi mutlu ediyor. Yaptığımız her yeni çalışma beni heyecanlandırıyor. Sadece ilçemiz için değil, tüm Samsun halkının yararlanacağı çalışmalara imza atmak ayrıca gurur verici. İnşallah 30 Mart'ta Canik'te halkımız AK Parti mührünü vurarak, tüm Türkiye'de olduğu gibi 'hizmete devam' diyecektir."