MİLLİ EĞİTİM ESKİ BAKANI DİNÇER AYVACIK'TA

Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer Dinçer akşam yemeği için Ayvacık İlçesine geldi

Milli Eğitim Eski Bakanı Ömer Dinçer akşam yemeği için Ayvacık İlçesine geldi. Milli Eğitim Eski Bakanımıza akşam yemeğinde Samsun Valisi İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca,   İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Arslan, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Aksoy eşlik ettiler.

[gallery ids="27107"]

Samsunum 2 Gemisi ile ilçe baraj gölünde gezinti yaparak doğa manzarası eşliğinde yenilen akşam yemeğinde ilçe hakkında konuştular. Ayvacık İlçesinde yapımı devam eden projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundular. Milli Eğitim eski Bakanı Ömer Dinçer “İlçenin girişindeki tabelada yazdığı gibi Cennetmiş Ayvacık. Günümüzde Bu güzel doğayı, bu muhteşem manzarayı ve bu temiz oksijeni dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz. Bu İlçe kesinlikle dünyaya tanıtılmalıdır ve bunu için ne yapılması gerekiyorsa bende dâhil olmak üzere elimizden geleni yapmalı. Saklı Cennet Ayvacık’ı saklandığı kabuğundan dışarı çıkarmalıyız” dedi.

[gallery ids="27108,27109"]

Ayvacık İlçesinin güzel manzarası karşısında  Milli Eğitim eski Bakanı Ömer Dinçer selfi çekimi yaparak bu anı ölümsüzleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Belur yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu dile getirerek “İlçemizde sizin gibi saygı değer büyüklerimizi ağırlamak konuk etmek bizleri onurlandırıyor. Her zaman bekleriz” diyerek Ömer Dinçer’e Ayvacık İlçesini  tanıtan ve içinde Belediyenin özel olarak yaptığı Doğal Elma Pekmezi bulunan çantayı hediye etti.

[gallery ids="27110,27111"]

Sıçak sohbet eşliğinde yenilen akşam yemeğinin ardından Milli Eğitim eski Bakanımız, Samsun Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ayvacık İlçesinden ayrıldılar.