MİLYONLARIN HAKKINI SAVUNMAK

MİLYONLARIN HAKKINI SAVUNMAK İÇİN İKTİDAR OLACAĞIZ Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 'Milliyetçi Hareket Partisi doymayan, giymeyen, gezmeyen, gülmeyen milyonla

MİLYONLARIN HAKKINI SAVUNMAK İÇİN İKTİDAR OLACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Milliyetçi Hareket Partisi doymayan, giymeyen, gezmeyen, gülmeyen milyonların hakkını ve alacağını savunmak için iktidar olacaktır” dedi

Anneler Günü sebebiyle MHP Samsun İl Başkanlığı bünyesinde bulunan MHP Kadın Kolları tarafından düzenlenen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. Katılımın yoğun olduğu toplantıda MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve tüm milletvekili adayları da yer aldı.

ANNELERE ÖZEL ETKİNLİK

MHP Kadın Kolları Fuar içi Set Düğün Salonu’nda ‘Anneler Günü’ münasebetiyle büyük bir etkinlik gerçekleştirildi. Organizasyonda anneler gününe özel bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü,  “Sağlıklı fertler ve sağlıklı toplumların yetişmesinde kuşkusuz aile ortamı en büyük gerekliliktir. Anneler ise, aile müessesesinin temel taşıdır. Çünkü anneler yetiştirdikleri edepli, ahlaklı, ilkeli, kişilikli ve vatansever bireylerle sağlıklı bir toplum oluşturulmasında büyük rol oynarlar. İnsanı insan yapan en yüce erdemlerin bireylerde hayat bulmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında en büyük pay yine annelere aittir. Bu nedenle, ilk öğretmenimiz, yol göstericimiz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır” dedi.

[gallery ids="27428,27429,27430"]

DEĞERLER AŞINDI

Organizasyon sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Süslü, “7 Haziran seçimleri Türk siyasi hayatının dönüm noktası olabilecek öneme sahiptir. Bu yüzden adaylarımız, aday olmak, listelerde olmaktan ziyade 7 Haziran’da var olmak anlayışıyla elinden geleni yapıyor. Ne yazık ki, Hukukun gölgelendiği, adaletin askıya alındığı, sosyal ve siyasal gerilimlerin tırmandırıldığı bir ülkede, 13 yıldır milletimizden aldığı emaneti, milletimizin milli ve manevi değerlerini hiçe sayarak kullanan AK Parti iktidarı, ortak değerleri aşındırmış ve toplumsal hoşgörüyü zehirlemiştir. Siyasi ve ahlaki kirliliği yaygınlaştırmıştır. Adalete darbe vurmuş, rüşvet ve yolsuzluklara kol kanat germiştir. Etnik bölücülüğü beslemiş, hainler ve işbirlikçileriyle beraber yürümüştür. Bu karanlık tablolar ortadayken, gücünü mensubu olmaktan şeref duyduğumuz yüce Türk Milleti'nden alan Türk Milliyetçileri olarak bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi doymayan, giymeyen, gezmeyen, gülmeyen milyonların hakkını ve alacağını savunmak için iktidar olacaktır” diye konuştu.