MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DOĞA YÜRÜYÜŞÜ…

Samsun'un Atakum ilçesindeki Nene Hatun Anaokulu Müdürü Özlem Tezel, 'Anaokulu olarak uyguladığımız 'Doğada yürüyorum sağlıkla büyüyorum' projesi kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  '

Samsun’un Atakum ilçesindeki Nene Hatun Anaokulu Müdürü Özlem Tezel, ”Anaokulu olarak uyguladığımız “Doğada yürüyorum sağlıkla büyüyorum” projesi kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte  “Kahvaltı ve doğa yürüyüşü” etkinliğimizi gerçekleştirdik” dedi.
Nene Hatun Anaokulu Müdürü Özlem Tezel, ”Yaptığımız bu etkinlikle gördük ki her durumda ve şartta doğada etkinlik yapmak mümkün. Önemli olan o şartlara uyum sağlayabilmek. Bizde montlarımızı ve botlarımızı giydik, çocuklarımız önde biz arkalarında yürüdük ve yaprak hışırtılarını dinledik” dedi.
TUTMADAN BİR GÜNÜ VELİLERİMİZLE DOYASIYA YAŞADIK
Toprağa uzanarak yaprakları havaya uçurduklarını vurgulayan Anaokulu Müdürü Tezel,” Hep beraber günün tadını tırmandık, yuvarlandık eğer gerekirse yardımlaştık, grup oyunları oynadık. Çocuklarımızın elinden tutmadan bir günü velilerimizle doyasıya yaşadık, sonunda da şunu anladık; fırsat verdiğimiz sürece çocuklar öğreniyor, büyüyor ve başarıyı tadıyor. Bunun içinde en güzel ortam bize kendini en doğal haliyle sunan “Doğa” doğada eğitim mümkün. Hem de herkese aynı şartlarda. Bizler doğada yürümeye ve büyümeye devam edeceğiz. Nene Hatun Anaokulu olarak diyoruz ki, daha sağlıklı ve daha mutlu yarınlar için el ele verelim” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net