MİNİK PİLOTLAR PİAZZA'DA

Geleceğin Minik Pilotları Sertifikalarını aldı Geleceğin minik pilotları Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen Atölye'de gönüllerince eğlenirken, birbirinden renkli görü

Geleceğin Minik Pilotları Sertifikalarını aldı

Geleceğin minik pilotları Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen Atölye’de gönüllerince eğlenirken, birbirinden renkli görüntüler sergilediler.

Minik ziyaretçilerini sanat, bilim ile teknolojinin buluştuğu birbirinden eğlenceli ve eğitici aktivitelerle buluşturan Samsun Piazza, bu kez çocukları Minik Pilotlar Atölyesi’nde bir araya getirdi. Bu atölyede hem eğlenen hem öğrenen minik ziyaretçiler, birlik ve beraberlik duygularını geliştirirken, yeni arkadaşlıklar da edindiler.[gallery ids="3295,3296,3297,3298,3299,3300,3301,3302,3303,3304"]

Geleceğin minik pilotları atölyede ayrıca, yaratıcı drama ve hafıza oyunlarına katılıp, model uçak sergisini de gezdiler. Boyama ve origami atölyelerinde el becerilerini geliştirme şansı yakalayan miniklerin keyifli bir gün geçirdikleri de gözlendi.  Samsun Piazza’nın minik ziyaretçileri hafızalarından uzun yıllar silinmeyecek çocukluk anıları yaşadıkları bu anları ölümsüzleştirmek için  uçak ve pilot görselleri ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Minik Pilotlar Atölyesi’ndeki jumbo jet ile eğlencenin doruğuna çıkan minik ziyaretçiler burada eğitmenler tarafından, Nasıl pilot olunur?  Uçak içerisindeki çalışanların görevleri nedir? Uçuş esnasında dikkat edilmesi gereken kurallar nedir? gibi bir çok sorunun da cevabını buldular. Eğlenerek öğrenen minik pilotlara atölye sonunda katılım sertifikası da verildi.