Miniklerin mezuniyet sevinci

Samsun'un Atakum İlçesindeki Seyfi Demirsoy İlkokulunun 4-D sınıfı öğrencileri ilk mezuniyet heyecanını ve kep atma töreninin coşkusunu yaşadı

Samsun’un Atakum İlçesindeki Seyfi Demirsoy İlkokulunun 4-D sınıfı öğrencileri ilk mezuniyet heyecanını ve kep atma töreninin coşkusunu yaşadı.

[gallery ids="28475"]

Atakum Seyfi Demirsoy İlkokulu 4-D Sınıfı öğrencileri için İCON Kafe’de mezuniyet töreni düzenlendi. Öğrencilerin yanı sıra velilerin de katıldığı mezuniyet töreninde minik öğrenciler ilk kez kep takmanın heyecanını yaşadı. Sınıf öğretmenleri Osman Demir’le birlikte doyasıya eğlenen ve mezuniyetlerini keyfini çıkartan öğrencilere veliler de eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

[gallery ids="28476,28477"]
Öğretmenlik hayatı boyunca onlarca öğrenci yetiştirdiğini söyleyen sınıf öğretmeni Osman Demir, “Her defasında aynı heyecan ve duygu yüklü bir halde öğrencilerimden ayrılıyorum. İnanıyorum ki hepsi bu ülkeye faydalı bireyler olacak. Öğretmenlik hayatım boyunca çok sayıda öğrenci mezun ettim ama her yeni mezun öğrencimde aynı heyecanı yaşıyorum” diye konuştu.
Mezuniyet pastasını öğretmenleriyle birlikte kesen öğrenciler, daha sonra hep birlikte kep atma merasimi gerçekleştirdi. Öğrencilerin heyecanlı anlar yaşadığı anlarda veliler de çocuklarının bu keyifli anlarını fotoğraflamak için birbiriyle yarıştı.