Muhtarlar Derneği Son Noktayı Koydu!

30 Nisan 2018 Pazartesi günü yani dün Tekkeköy Düğün Salonunda düzenlenen Ak Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısında il başkanımız Sayın Hakan Karaduman'ın kullandığı bir cümlenin yanlış anlaşılm

30 Nisan 2018 Pazartesi günü yani dün Tekkeköy Düğün Salonunda düzenlenen Ak Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısında il başkanımız Sayın Hakan Karaduman’ın kullandığı bir cümlenin yanlış anlaşılmalar ve kasıtlı yerlere çekmeler yüzünden bazı muhtar arkadaşlarımızın alınganlığı ve kırgınlığı olmuştur.
Toplantının ardından gerek il başkanımız Sayın Hakan Karaduman gerek muhtar arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı ve istişarede konu açıklığa kavuşturulmuştur. İl Başkanımızın İlçe Divan toplantılarında teşkilat üyeleri ve mahalle başkanlarının parti tüzüğüne göre olması gerektiğini beyan etmesi sanki bir takım muhtar arkadaşlarımızın o salonda bulunmalarının istenilmemesi gibi yorumlanmıştır. Hiçbir dönemde biz muhtarlara Ak parti hükümeti döneminde çıkıldığı kadar sahip çıkılmadığını Türkiye’deki bütün muhtar arkadaşlarımız gibi Tekkeköy’deki muhtar arkadaşlarımızın da çok iyi bilmektedir. Cumhurbaşkanımızın da muhtarlarla ilgili düşünceleri ve yapmış olduğu çalışmaları hepimiz çok iyi bilmekte ve yakından takip etmekteyiz. Biz Tekkeköy Muhtarları olarak bu olayın çarptırılarak gerçeği yansıtmayan şekilde sosyal medyada kasıtlı olarak çıkarıldığına ve yayıldığına inanıyoruz. Tekkeköy Muhtarlar Derneği olarak bu haberlerden rahatsız olduğumuzu belirtmek isteriz. AK Parti il başkanımız Sayın Hakan Karaduman’ın biz muhtarlar konusundaki samimiyetini, bizlere olan ilgi alakasını ve güvenini de çok iyi bildiğimizden aleyhte çıkan bu haberlerin bizleri rahatsız ettiğini yinelemek isteriz. Bu konuda il başkanımızın samimiyetinden ve bizlere karşı dürüstlüğünden şüphemiz olmadığının kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz. Gerçeği yansıtmayan bu haberlerin çarpıtılarak olayın dışına taşındığı kanaatiyle yayınlanan haberleri kınıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Tekkeköy Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şahin