Muhtarlardan Genç'e teşekkür

Canikli muhtarlar, verdiği sözü tutarak kendilerini Çanakkale gezisine gönderen Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti

Canikli muhtarlar, verdiği sözü tutarak kendilerini Çanakkale gezisine gönderen Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Başkan Genç, “Halkımızla bizim aramızda köprü görevi gören muhtarlarımızın isteklerine her zaman kulak veriyoruz” dedi.
Çanakkale gezisinden dönen Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç ve derneğe bağlı muhtarlar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Ahmet Genç, kendilerine daha önce verdiği sözü yerine getirerek Çanakkale Gezisi düzenleyen Başkan Osman Genç'e teşekkür ederken, Başkan Genç, bugüne kadar koordine içerisinde çalıştıkları muhtarlarla sorunların çözümü noktasında el ele verdiklerini belirterek, muhtarlara her zaman destek olduklarını söyledi.
MUHTARLARIMIZIN SESİNE KULAK VERİYORUZ
Muhtarların halkla belediye arasında köprü görevi gördüğüne işaret eden Genç, "Muhtarlarımıza daha önce Çanakkale Gezisi sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Muhtarlarımızın ecdatlarımızın yattığı, şehit kanlarıyla sulanan Çanakkale'yi gezmesi bizim için önemli. Her zaman muhtarlarımızın isteklerine kulak veriyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de muhtarlarımızla birlikte daha güzel organizasyonlara imza atacağız" dedi.
MUHTARLAR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ
Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarla el ele verdiklerini ifade eden Genç, "Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini muhtarlarımızla birlikte işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Bu kadar önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza destek olmak da bizlerin görevidir" diye konuştu.
BAŞKANIMIZ BİZE SAHİP ÇIKIYOR
Başkan Genç'in muhtarları her zaman önemsediğini dile getiren Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç de, "Başkanımız her zaman bizlerin isteklerini yerine getirdi. Biz muhtarlara bir Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bir de Başkanımız Osman Genç sahip çıkıyor. Başkanımız özellikle yeni mahallelerimize çok güzel hizmetler gerçekleştirdi. Bizleri kırmayıp Çanakkale gezisini düzenlediği için kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
GENÇ VE USTA’YA TEŞEKKÜR

[gallery ids="38862,38863,38864"]


Ziyaret sonunda Başkan Osman Genç, muhtarlara hat sanatı işlemeli tablo hediye ederken, Dernek Başkanı Ahmet Genç, Başkan Genç'e Çanakkale biblosu verdi. Dernek Başkanı Ahmet Genç ve muhtarlar ayrıca Çanakkale Gezisini organize eden Kafile Başkanı Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta’ya da teşekkür ederek, Çanakkale figürlü tablo hediye etti.