MUHTEŞEM NİKAN VE DÜĞÜN TÖRENİ

Öğretmen Petek Batur ile Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olarak görev yapan Burak Yıldırım'a Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hoşkadem Tesislerinde gerçekleştirilen muhteşem nikâh ve düğü

Öğretmen Petek Batur ile Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olarak görev yapan Burak Yıldırım’a Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hoşkadem Tesislerinde gerçekleştirilen muhteşem nikâh ve düğün törenin adından mutluluğa yelken açtılar.
Merhum Nurettin Batur ve esi evhamını Müzeyyen Batur çiftinin Öğretmen Kızları Petek Batur ve Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Dr. Kurmay Albay İbrahim Yıldırım ve esi evhamını Hacer Yıldırım çiftinin Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığında devlet memuru olarak görev yapan Burak Yıldırım’a yapılan muhteşem  nikâh ve düğün törenin adından dünya evine girdi.
NİKÂHLARINI BAŞKAN YILMAZ KIYDI
Çiftlerin nikâhını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Zıya Yılmaz kıyarken şahitliklerini ise, Arif Gençay Saatoğlu, Durdu Mehmet Eser, Yaşar Batur ve Ebru Köse yaptı Başkanı Yılmaz, ”İyi günde ve köyü günde birbirinize destek olun. Bu ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirin” dedi.
ÇİFLERİ TELGRAF İLE KUTLADILAR
Nikâh ve düğün törenine Batur ve Yıldırım ailelerinin yanı sıra Samsun Aile ve Sosyal Politikalar il müdürü Tekin Balcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Var’in yanı sıra davetliler katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta telgraf ile çiftlere ömür boyu mutluluklar dilediler.
UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI
Ses sanatçısı olan damadın kardeşi Hale Nur Yıldırım gecede birbirinde güzel okuduğu parçalarla nikâha ve düğüne gelen davetlileri unutulmaz bir gece yaşattı. Petek Batur ve Burak Yıldırım çifti,” Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan davetlilere ve ayrıca bizlere telgraf mutluluklar dileyenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net