MÜLKİ İDARE AMİRLERİ İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BULUŞTU

Samsun Serra Otel'de düzenlenen '10 Ocak İdareciler Günü' nedeniyle Samsun'da görev yapan Mülki İdare Amirleri ve Eşleri ile akşam yemeğinde bir araya geldiler

Samsun Serra Otel’de düzenlenen ’10 Ocak İdareciler Günü’ nedeniyle Samsun’da görev yapan Mülki İdare Amirleri ve Eşleri ile akşam yemeğinde bir araya geldiler.
’10 Ocak İdareciler Günü’ nedeniyle düzenlenen yemekte bir konuşma yapan Valimiz Sayın İbrahim Şahin, “Bu akşam Samsun’da görev yapan Mülki İdare Amirlerimizle birlikte olmak ve ’10 Ocak İdareciler Günü’nü kutlamak adına birlikteyiz. Ben öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Bütün idareci arkadaşlarımızın bu özel gününü candan ve yürekten kutluyorum. Mülki İdare mesleği Türkiye’nin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden kalkınmasında çok önemli misyon üstlenmiş bir meslek grubudur. Bu yaptığınız görev gerçekten çok fedakârlık gerektiren ve çok kutsal bir görevdir. Birçok arkadaşımız sizlerin ve bizlerin bulunduğu yerde olmaya arzuluyor. Bu kutsal görevi yaparken ki fedakârlığınız elbette ki takdire şayandır" dedi.
ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLMAMIZ GEREKİYOR
Değerli Arkadaşlar, bulunduğunuz ilçeler, bulunduğumuz il özellikle bu millete daha fazla hizmet etmeyi gerektirdiği için belki fedakârlığımızı biraz daha artıracağız ifadesini kulunlan Vali Şahin," Mülki idare mesleğimizin daha iyi bir noktaya taşınması adına bu birliktelik ve ortak çalışma arzusunu daha iyi bir boyuta getirmemiz gerekiyor. Sosyal devlet yönünü öne çıkaran, sosyal projelerde ağırlıklı görev üstlenen bir meslek grubu olma yolunda önemli bir çalışma içerisinde olmamız gerekiyor. Bizim asli anlamda emniyet, eğitim ve sağlık gibi birçok alanda yine yürüteceğimiz çalışmalarımız olacaktır. Bunların üzerinde biraz daha yoğunlaşarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bir mülki idare ailesi olarak amacımız, Samsun’da görevde bulunduğumuz süre içerisinde en iyi hizmetleri ortaya koyabilmektir. Bu güne kadar bunu en iyi şekilde yerine getirebilmenin gayreti içerisinde olduk. Bundan sonrada olacağız. Bu akşam sofrayı zenginleştirmeniz adına siz sevgili çalışma arkadaşlarıma ve değerli eşlerine çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum. ’10 Ocak İdareciler Günü'nüzü tekrar kutluyorum. Hepinizi sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum" diye konuştu.
DÜZENLENEN YEMEĞE BÜYÜK BİR İLGİ VARDI
’10 Ocak İdareciler Günü’ nedeniyle düzenlenen yemeğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Vali yardımcıları ve eşleri, İlçe kaymakamları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay. Ercan Yaşin ve eşi, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve eşi katıldı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net